Arbetar du med service & underhåll?

Ett effektivt hjälpmedel för dig som servar & underhåller maskiner!

Ta kontroll över kostnaderna

Axami Systems är ett digitalt verktyg för dig som gillar ordning och reda samt är på jakt efter ett effektivt, kraftfullt och lättanvänt underhållssystem. Axami Systems ersätter ert hemsnickrade eller svåra manuella system och samlar all information, lättillgängligt på ett och samma ställe. Ni når snabbt Axami Systems både lokalt eller via molnet och kommer enkelt åt den information ni behöver, oavsett var ni befinner er. Det är användarvänligt, prisvärt och lätt att anpassa till just er verksamhet.

Bred kompatibilitet – Systemet finns alltid nära till hands. Oavsett om det används på datorn, surfplattan eller direkt i mobilen.

Ni kommer snabbt upptäcka hur Axami underlättar ert dagliga arbete.

Kontakta oss för kostnadsfri demo!

Ring:
+46 371-178 25
+46 70-566 32 80

Eller fyll i formuläret så
kontaktar vi dig inom kort!

Användarvänligt – Flexibelt – Prisvärt

”Vi har kört Axamis underhållssystem sen år 2000 och är mycket nöjda. Vi använder både reparations- och underhållsrutiner på vår utrustning. Vi jobbar även med reservdelshantering. Vi uppskattar en mycket bra service från Axamis support.”

Mats Thelin

AB Ludvig Svensson

”Vi har minimerat och optimerat reservdelslagret. Felanmälan fungerar nu som inbox för inkommande jobb. Inköpsorder ger snabbare respons än att ringa.”

Andreas

Vida Urshult

”Vi tycker att Axami underhåll är mycket enkelt att använda i daglig körning. Vi kör mycket på webben och kan felrapportera och avrapportera olika sorters arbeten. Vi uppskattar också Axami:s snabba support”

Daniel Persson

Tenhults Pressgjuteri AB